Terug naar het overzicht

14-02-2018

Logo

 

GA OP JOB SAFARI BIJ BEEKSE BERGEN

EN SPOT JOUW (BIJ)BAAN

Hilvarenbeek, vrijdag 9 februari 2018 - Beekse Bergen creëert, onder andere met de komst van het Safari Resort Beekse Bergen, 220 (bij)banen. Om voor al deze vacatures enthousiaste mensen te vinden, organiseert de Beekse Bergen de Beekse Bergen Job Safari. Op zaterdag 24 februari van 11.00 uur tot 14.30 uur bij het Event Center Beekse Bergen.

 “Wij bieden kandidaten de mogelijkheid om tijdens speeddates te ervaren of er een match is met Beekse Bergen. Hebben we een klik, dan is de kans groot dat ze kandidaten naar huis gaan met een nieuwe baan bij een van de leukste werkgevers van Nederland.Verder kunnen de kandidaten ook via een ontdekkingstocht langs inspirerende workshops, hun verborgen talenten ontdekken en verder kennis maken met Beekse Bergen." Aldus Fieke Arts, HR Manager Libema.

Op www.beeksebergen.nl/jobsafari is alle informatie rondom deze unieke wijze van solliciteren te vinden.

Speeddates tijdens Job Safari

Voorwaarden voor deelname is dat kandidaten, voor hun komst, wel eerst daadwerkelijk gesolliciteerd hebben op een passende vacature. Daarna kunnen ze zich eenvoudig aanmelden voor de Job Safari. Dat kan direct op www.werkenbijlibema.nl of www.beeksebergen.nl/jobsafari

Tijdens de Job Safari volgt een speeddate met de leidinggevende van de afdeling waarvoor gesolliciteerd is. Er is een ruime keuze aan posities binnen horeca, gastenservice, attractiebegeleiding en andere disciplines. Het overgrote gedeelte aanstellingen die de grote drukte opvangen tijdens het hoogseizoen. De speeddates zijn een vast onderdeel van het programma.